Spilte bort millioner

Spilte bort millioner

Spilte bort millioner

Karl Tonny Kvernmo, som driver Valdres høyfjellshotell, var tidligere avhengig av automatspill. I løpet av ti år spilte han bort flere millioner kroner. Likevel sier han det verste ikke var at pengene ble borte, men all tiden som forsvant.
“Det lengste jeg har stått på en automat er 19 timer.” sier han.

– Jeg fikk andre til å gå og veksle for meg, for jeg kunne ikke gå fra automaten. Jeg visste jo at den ikke sto der for at jeg skulle tjene penger, men jeg hadde en sånn trang, forteller Kvernmo.

Spilleavhengighet sprer seg til nye arenaer.

Med den teknologiske utviklingen kommer små duppeditter i fleng som skal hjelpe oss å spare tid, også kommer det like mange som får oss til å bruke opp den tiden vi har spart.En del av dem kan lastes ned som spill til datamaskinen eller applikasjoner til telefonen. For noen kan det bli et problem.

Les hele saken