Brukerundersøkelse 2019

Brukerundersøkelse 2019

Brukerundersøkelse 2019

Spillavhengighet Norge har i høst hatt en intern brukerundersøkelse for alle våre deltakere i nettverksgruppene. Undersøkelsen tar for seg deltakernes utbytte og tilfredshet med gruppetilbudet.

Vi er strålende fornøyde med responsen fra deltakerne og hvor gode tilbakemeldinger vi får. Brukerne har gitt en meget høy score på alle spørsmål i forhold til organisering av tilbudet, som igjen betyr at deltakerne opplever gruppene våre som et nyttig og attraktivt tilbud.

90 respondenter svarte på undersøkelsen hvor 62 av 67 spillere svarer i at de har sluttet å spille. Det forteller oss at deltakerne søker til gruppene for å finne motivasjon til spillefrihet sammen med andre og ønsker fortsatt å benytte hjelpetilbudet også etter at de har tatt valget om å slutte å spille.

Når de blir spurt hvilke spill de sliter med, svarer klart flest at de sliter med kasinospill fra utenlandske aktører, med betting hos uregulerte aktører kommer nest verst ut.

Helt til slutt i spørreundersøkelsen fikk respondenten mulighet til å legge igjen tilbakemeldinger til organisasjonen i et åpent felt. Vi er rørt over flere av tilbakemeldingene og har delt noen av dem anonymt nederst i rapporten.

Du kan lese rapporten fra undersøkelsen HER.

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Ta kontakt.