• Hjem
  • Engasjement
  • Hva er en engasjert?

Hva er en Engasjert?


Det å være en engasjert i Spillavhengighet Norge innebærer at man påtar seg flere oppgaver. Det kan være alt fra å drive grupper, har forelesninger og deltar på ulike møter internt og eksternt.
Man kan som engasjert være aktiv både lokalt og nasjonalt. Man får muligheten til å delta i ulike arbeidsgrupper som organisasjonen har innfor flere området.
Alle engasjerte vil ha retningslinjer som tilsier hvordan man jobber og innfor hvilke rammer.

Hvordan bli en engasjert:
Om du tenker at dette er noe for deg, så ta kontakt med oss. Så forklarer vi veien videre.

Landsstyret utnevner engasjerte etter tilrådning fra regionsteamene. For å bli en engasjert må en være informert om og ha forstått oppgavene en påtar seg.

Hva er engasjert
Det er en fordel om en har egen erfaring, enten som pårørende eller som spilleavhengig, men det er ikke et krav for å bli en engasjert hos oss.

Alle engasjerte har krav på opplæring. Organisasjonen arrangerer en gang pr år et dagseminar for nye engasjerte. Tilhørende eller nærmeste regionsteam utpeker en fadder til deg. Det vil bli utlevert en mappe med informasjon om det å være en engasjert og hvordan organisasjonen jobber.

Bortsett fra vår leder, som er ansatt i 60 % stilling, har Spillavhengighet Norge ingen lønnsutbetalinger. Vårt virke er basert på frivillighet.

Som engasjert har du krav på å få dekket utgifter ved møtedeltakelse både internt og eksternt. All aktivitet som har kostnader må avklares med regionsteamet først. Du som engasjert skal ikke ha utgifter for å bidra. Mer informasjon om dette vil du få etter hvert som du kommer i gang.

Som engasjert blir du invitert på landsmøtet og andre interne samlinger.

Er dette noe du kunne tenke deg så ta kontakt med oss for en uformell prat.
477 00 200 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.